Social Icons

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Budassa Nuhassa


Jjjou! Vähän viivästyi tämä blogin kirjottelu koska on ollut töissä kiirettä ja en ole jaksanut kertakaikkiaan olla kämpillä jokaista iltaa vain tyhjänpanttina(kerron myöhemmin).

Tampere-jonnet lähti Maanantaina kohti Saksanturneeta, joten käytiin sunnuntaina imemässä yhdet märät sen kunniaksi yhdessä Budapestin suosituimmista Raunio Pubeista, oli kyllä chilli meno ja oli todella mukava vaihteeksi olla ihan täysin suomalaisessa porukassa, vieraassa maassa. Muutenkin tulin kolmikon kanssa hyvin juttuun, joten hieman harmitti että heidän visiittinsä täällä oli niin lyhyt..
Alla kaksi HD kuvaa Instantista.. (instant on täynnä pieniä huoneita joissa soi musiikki ja voi jutella chillisti, sisustus on myös välillä todella erikoinen, tässä huoneessa oli katossa huonekaluja, kuva nro 3..)

Viikko meni ihan mukavasti ja työ hommat oli hyvällä mallilla, sain pomolta bonustehtäväksi tehdä nettisivujen käännöksen loppuun tämä viikon lauantaiksi.
Itse viikolla ei juuri mitään erikoista tapahtunut, osittain yllämainitusta syystä, eli aika arkista settiä on täällä ollut kun päivästä toiseen käännelty sivuja.

Keskiviikkona sain toimeksiannon lähteä osaksi päivällisristeilyä, johtuen siitä että risteilylle oli osallistumassa 11 henkilön suomalais-seurue ja voin kertoa että oli aika hämmästyneet ilmeet kun aloin puhumaan suomea kaiken sen unkarin ja englannin keskeltä. :D
Risteily meni mukavissa merkeissä, rupateltiin asiakkaiden kanssa ja myin heille muutaman pullon viiniä, joista sain pienet provikat itselle. ;) Risteilyt on kuitenkin aina mukavaa vaihtelua kun on suurimanosan viikosta tuolla toimistolla.
Sen verran oli kuitenkin keskiviikossa huisketta että syömisen muistin vasta töiden jälkeen ja tuli samalla nautittua siis lounas ja illallinen, ruoka itsessään oli lievä pettymys koska se oli niin pieni.. Mutta eikait siinä, puistossa syödä noin 2€ hintaista Kotzonea. :)

hyvin realistinen arkihaastekuva..

Perjantaina oli tarkoitus mennä työkaverin illanistujaisiin/pippaloihin ja siellä olla myös yötä, paikka sijaitsee hieman Budapestin ulkopuolella. Toisin kävi.

Perjantai aamuna soitin pomolle että en taida tulla töihin koska on flunssa, teen työt etänä kämpiltä. Ihan hyvä päätös koska käytännössä koko perjantai meni sängyssä nukkuen ja vettä lipittäen, olin ihan poikki ja kuumekin taisi nousta koska oli todella unreal olo. :D

Makasin siis 2 päivää sängyssä. Jee.
Sunnuntaina olo oli jo hieman parempi ja olin totaalisen kyllästynyt sisällä makaamiseen joten päätin lähteä kameroiden kanssa kohti Memento Parkia, yksi harvoista nähtävyyksistä joka sijaitsee Budan puolella. x)

En kuitenkaan ollut kovin hyvin reissuun valmistautunut koska järkkäristä loppui akut kun olin ollut puistossa vähän aikaa, tämä kyllä jäi harmittamaan..
Memento Park on siis puisto jossa on paljon patsaita Kommunismin ajalta ja minusta ne olivat hyvin mielenkiintoisia sekä näyttäviä. Alueeseen kuuluu myös kaksi rakennusta joissa on näyttelyitä sekä elokuvateatteri jossa pyörii videoita kommunisti-vakoojien harjoituksista.
Paikkaan maksoi opiskelijakortilla 1000 HUF (n. 3,3€) sisäänpääsy johon kuuluu kaikki alueella oleva toiminta, lippua voi myös ilmeisesti käyttää myöhemminkin.

Eilen kävin vihdoin Margaret Saarella, hyvin pikaisella visiitillä kylläkin mutta kävin katsomassa siellä sijaitsevaa Musical Fountainia, eli semmoista Musiikin tahtiin toimivaa suihkulähdettä, oli kyllä todella hieno näin ilta-aikaan ja hienon valaistuksen kera.. Kesken esityksen alkoi satamaan vettä joten lähdin kiireen vilkkaan paikalta pois koska ei ole kiinnostusta palata flunssaiseen olotilaan..

Blogin kirjoittaminen tosiaan venähti, ja nytkin on aika kortilla koska olen lähdössä työkaverin kanssa keskustaan iltaa viettämään. Pitäisi vielä syödä ja käydä suihkussa ja laittaa nää kaikki kuvat tänne:


vanhassa ratikassa..

Budapestin uudet ratikat

Vakio shoppailupaikka Alleen ostoskeskus

Intersparin valmisruoka osasto, aika köyhää eikö vaan?

Maistuisko kanan tassut? :P


Vihreä tee ja mansikka-aloevera

Täällä tosiaan rakennetaan paljon uutta ja parannellaan kommunismin aikaisia rakennuksia, alemmassa kuvassa näkyy maalattuja taloja ja tässä näkyy tuossa oikella vielä harmaa kommunismin aikainen kerrostalo.
En juo ikinä limukkaa, mutta nostalgian takia oli pakko ostaa. Reminds me of Bulgaria

 liian masseis

 memento park

Legendaarinen Trabant, valmistettu esim. muovista ja villasta. Aika kolariturvallinen olo oli tuolla sisällä, ei tulis ensimmäisenä mieleen tuommosella ajella. :D

mmh, feel the summerAh kesä, aint no feeling like summer. Eurooppa on kyllä mahtava paikka venyttää omaa kesää, olis kyllä kiva jos Suomen kaunis kesä olisi pidempi, yhtä pitkä kuin Euroopassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti