Social Icons

maanantai 24. helmikuuta 2014

Mietteitä ennen matkaa


Jou!


Niinkuin joku viksu jo huomasi niin kirjottelin ensimmäisen kirjotuksen enkuksi, mutta sitten päätin että taidankin pää asiassa kirjoitella suomeksi tämän blogin. Jonkun enkkupostauksen tuun aina välissä tekemään, koska tiedän että pari ei-suomalaista kaveria tulee tätä lukemaan!

Anyways.

Hirvee häslinki ollu kaiken kanssa ennen tätä reissua ja nyt alkaa oleen kuukausi lähtöön aikaa. Lentoliput on onneksi jo plakkarissa, rokotteet tsekkailtu, passi, sairaanhoitokortit sun muut liput ja laput saatu hankittua. Ainoastaan pitäs koulun kanssa katsoa viidennen jakson kurssit läpi..

Enää muutama viikko niin pääsen pakkaan! Hiihtolomakin on välissä niin se tarkottaa että jää vielä vähemmän aikaa istua koulussa :D Sain myös kinkkilästä sopivasti kaikki kameratarvikkeet hommattua ennen matkaa kasaan, pääsee räpsimään kunnon kuvia reissulta..

Kuumottaa jotenki taas lähtä lentokentälle häsläileen, kuitenkin taas turvatarkastuksessa ilmenee jotain. Ensimmäistä kertaapa muuten lähden lenteleen ihan yksin! Ja yksin olen muutenkin sen 2kk vieraassa maassa, vieraassa kulttuurissa ja vieraan kielen ympäröimänä!

Jännää! :D

Katsoin just Tom Hanksin leffan, The Terminal - ja muistin että oon tosiaan itsekin jossain vaiheessa varmasti samassa tilanteessa että joku puhuu mulle Unkaria ja osaan sanoa takasi "Szia! Jussi-Pekka Vagyok!" :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti